Reviews

Reviews

Zij gingen je voor…

Een tevreden klant is het aller belangrijkste. Want tevreden klanten vertellen graag over het geleverde werk. Dit is de sterkste reclame die wij kunnen hebben.
BonoBouw heeft bij ons een nieuw terras aangelegd en een lekkage opgelost. Voor de lekkage waren al 2 andere bedrijven geweest en deze konden het probleem niet goed oplossen. BonoBouw heeft een goede oplossing gevonden en sindsdien hebben we geen lekkage meer gehad. Doordat BonoBouw ons nieuwe terras binnen no-time had aangelegd konden we deze zomer al genieten van de zon in onze tuin! Ik kan iedereen BonoBouw aanbevelen.
Annemiek Willems
Nieuwe terras en lekkage
We hebben ons complete huis laten verbouwen en renoveren door BonoBouw. Ik kan niet anders zeggen dan dat er echt vakwerk geleverd is. BonoBouw heeft de complete begeleiding gedaan van de verbouw en renovatie. We zijn super blij met het eindresultaat! Binnenkort gaan we met onze achtertuin aan de slag. BonoBouw gaat onze nieuwe veranda maken en de tuin opnieuw aanleggen.
Familie Schlichter
Renovatie en verbouw van ons woonhuis
We wilden iets met de tuin gaan doen maar wisten nog niet precies wat. Een architect heeft vervolgens voor ons een tekening gemaakt met daarop een veranda met schuine hoek er in. Het dak onder een hellingshoek van 30 graden en het idee was geboren. Nadat BonoBouw de tekeningen had bekeken heeft hij deze in de praktijk gebracht waardoor, er binnen no-time een geweldige veranda stond. Nu kunnen we genieten onder deze mooie veranda dankzij BonoBouw.
Familie Rupert
Nieuwe veranda
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Naam Achternaam
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Naam Achternaam
We hadden het al jaren over het vervangen van de schutting, eventueel in combinatie met een mooie overkapping waar we lekker onder kunnen zitten, maar het kwam er maar nooit van. Via onze zoon zijn we in contact gekomen met BonoBouw. We kregen helder advies en tips over hoe we dit konden aanpakken. Na wat shoppen hebben we materiaal gehaald en kon BonoBouw aan de slag. Alles is vakkundig en solide opgebouwd met een fantastisch eindresultaat. We zijn heel erg blij met hoe het geworden is, van een slechte schutting en een kleine rommelplek is het een echt lekker knusse en gezellige plek geworden, die zeker een verrijking van onze tuin en ons huis geworden is. Ons toilet is aan renovatie toe, we willen graag BonoBouw hiervoor inschakelen, we weten zeker dat ook dit tot een mooi resultaat zal leiden.
Familie Grootenhuis
Schutting in combinatie met een overkapping
“BonoBouw is de bouwpartner die u wenst! Eerlijk en degelijk advies waar u iets aan heeft!”
Vraag advies

Plannen voor verbouw, renovatie of hulp nodig bij onderhoud?

Iedereen heeft een droom. Laten we er samen voor zorgen dat deze droom werkelijkheid wordt. Vraag gratis een vrijblijvend advies voor uw verbouw of renovatie.

Scroll naar boven